Ga naar inhoud

Binnen- en buitenavonturen - voor elk seizoen!

Je kunt je het hele jaar goed vermaken in de stad. Er zijn meer dan genoeg binnen- en buitenactiviteiten te beleven. Avonturiers halen hun hart op in het Klimbos. Uitdagende parcoursen en adembenemende ziplines wachten op je! Bij minder weer breng je een bezoek aan één van de musea of daag je je vrienden uit voor een ouderwetse bowlingcompetitie. 

Kortom, Harderwijk biedt het hele jaar door vermaak en avontuur voor jong en oud!

Buitenactiviteiten

De één is een buitenmens, de ander is het liefst binnen. Zoveel mensen, zoveel wensen en dat komt goed uit. Voor iedereen die graag "buiten speelt" is er in en om de stad genoeg te doen. Van mountainbiken over spannende singlestracks tot al fietsend de stad verkennen. Alles kan en nog veel meer!

Ondek het zelf. Wedden dat je tijd te kort komt!

 

Ontdek de leukste buitenactiviteiten!

Binnenactiviteiten

Heb je zin in een avondje bios of daag jij je vrienden graag uit voor een potje lasergamen? Weet jij zeker dat jij als eerste ontsnapt uit de escaperoom. Voor avontuurlijke binnenactiviteiten kun je op verschillende plekken in de stad terecht. 

Wil je na afloop samen de ervaringen delen? De stad kent een fantastisch horeca-aanbod, dat is heerlijk napraten onder het genot van een goed glas en een lekkere snack. 

 

Ontdek de leukste binnenactiviteiten