Ga naar inhoud

Op een (inter)actieve ontdekkingstocht in - Hanzestad Harderwijk

Wil jij Harderwijk ontdekken op een andere manier? Van een escape tour waaarbij je de geheime uitgang van de stad moet vinden tot een bike tour langs de hoogtepunten van Harderwijk. Waar kies jij voor? 

Golfen in- en om Harderwijk

Ben je in Harderwijk dan is dat perfect te combineren met een dagje golfen. En de keuze is reuze: van Harderwold Golf in het groene polderlandschap tot het aan het Veluwemeer gelegen Dorhout Mees en van de de eerste reversible golfbaan van Europa The Links Valley tot aan de schitterende Golfbaan het Rijk in Nunspeet. Golfliefhebbers hoeven zich hier niet te vervelen!

Italiaans tafelen aan het water

Waan je in warmere sferen tijdens een Italiaanse lunch met uitzicht op het water. Hier hoort uitgebreid tafelen bij het goede leven. In de ochtend schuif je aan voor een traditionele espresso. ’s Middags eet je verse pasta en zuurdesem pizza op basis van eigen recept. En wanneer de avond valt en de zon in de Wolderwijd zakt, geniet je nog heerlijk na in de winebar.

Naar restaurant Bella Ciao

Uitslapen aan het water

In de verte zie je hoe de vuurtoren schippers verwelkomt in de haven. Vanuit het comfort van je stijlvolle boothuis heb je uitzicht op land en zee. Hier overnacht je bijzonder aan het water en heb je zelfs een eigen steiger om je bootje aan te leggen.

Boek een boothuisje