Ga naar inhoud

Heerlijk genieten in - Waterrijk Harderwijk

Waai uit tijdens een winterse wandeling over de Weide Wellen, meer met je eigen drijvende villa aan bij een onbewoond eiland en warm op met uitzicht op het Veluwemeer. Harderwijk ligt pal aan het water. Ga wintersuppen en ontdek de verlichte kade, hap een dagvers visje of beleef het gouden uurtje aan een tafel voor twee met uitzicht op zee.

Dobberen in een luxe houseboat

Ontwaak op het water, neem een ijskoude duik en warm daarna bij de kachel op in jouw eigen luxe Houseboat. Meer aan op het onbewoonde Knarland voor een ultiem weekendje weg. Of laat je drijvende villa dobberen in de knusse Harderhaven. Huur een sloepje erbij en tour ’s avonds naar de sfeervolle binnenstad van Harderwijk voor een avondwandeling of een heerlijk diner.

Boek een Houseboat

Uitwaaien en opwarmen langs de randmeren

Vanaf de boulevard van Harderwijk heb je prachtig uitzicht over het water. Haal een frisse neus op de stadsstranden en de Weide Wellen promenade. Na je winterse wandeling warm je op met een heerlijke glühwein bij de houtkachel van de knusse strandtent Walhalla. Vriest het buiten? Met een beetje geluk schaats je hier op het natuurijs van de Randmeren.

Ontdek boulevard en stranden

Italiaans tafelen aan het water

Waan je in warmere sferen tijdens een Italiaanse lunch met uitzicht op het water. Hier hoort uitgebreid tafelen bij het goede leven. In de ochtend schuif je aan voor een traditionele espresso. ’s Middags eet je verse pasta en zuurdesem pizza op basis van eigen recept. En wanneer de avond valt en de zon in de Wolderwijd zakt, geniet je nog heerlijk na in de winebar.

Naar restaurant Bella Ciao

Uitslapen aan het water

In de verte zie je hoe de vuurtoren schippers verwelkomt in de haven. Vanuit het comfort van je stijlvolle boothuis heb je uitzicht op land en zee. Hier overnacht je bijzonder aan het water en heb je zelfs een eigen steiger om je bootje aan te leggen.

Boek een boothuisje