Ga naar inhoud

Restaurant? Harderwijk telt er meer dan 50 (!)

Ook nu genieten van je favoriete restaurant - Bestel online en mis niets

Als gevolg van de RIVM richtlijnen zijn de horecagelegenheden in de stad gesloten. Maar niet getreurd, ook nu geniet jij van de mooiste gerechten van je favoriete restaurants. Plaats je bestelling en kook ook thuis de sterren van de hemel. 

Op zoek naar een gezellig café of een sfeervol restaurant? Voor heerlijk tafelen kom je ook naar Harderwijk! Kies bijvoorbeeld voor één van de Sterrenrestaurants op de pittoreske Vischmarkt, hét culinaire plein van Harderwijk. Maar ook op de Markt af aan de Boulevard vind je restaurants die veel aandacht besteden aan de kaart, de ambiance, de bediening en natuurlijk de smaak van de gerechten. Het culinaire aanbod is ongekend. Geniet gezellig met vrienden of familie of kies voor een romantisch diner met zijn tweeën.

Terrasje pakken of gezellig stappen

Liever alleen een goede kop koffie of thee met iets lekkers erbij? Dat kan natuurlijk ook. In de zomer is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrassen in de Harderwijker binnenstad. En heb je zin om het laat te maken? Ook dan ben je in Harderwijk aan het juiste adres. Het is heerlijk stappen in deze oergezellige stad!

Bekijk het complete overzicht van cafés en restaurants. Voor een diner, lunch of avondje stappen. Jij mag het zeggen. Je bent overal van harte welkom. Moeilijk kiezen? Gewoon een keer terug komen!