Wat zoek je

Sorteer op:

19 resultaten

Hypotheker
office

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk is een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen.

Randmeer Makelaars
Randmeer Makelaars Harderwijk

Bruggestraat 24
3841 CP Harderwijk

Randmeer Makelaars helpt je zoeken naar je droomhuis. Ze begeleiden bij de aan- of verkoop van een huis of bedrijfspand of slechts een gedeelte daarvan, zoals een taxatie of de verhuur van je woning. Een makelaar met kennis van de binnenstad en de regio.

De Hypotheekshop
De Hypotheekshop Harderwijk

Markt 9
3841 CE Harderwijk

Bij Hypotheek Shop geeft een professioneel team antwoord op al jouw financiële vragen. Je bent hier aan het juiste adres als je een huis gaat kopen, toe bent aan een nieuwe woning of vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten.

Bram Hop Tweewielers
fiets

Molenweg 10
3849 RM Hierden

Bram Hop verhuurt gewone fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, tandems, aanhangfietsen en kidskarren. Een fiets reserveren kan via het online bestelformulier of telefonisch.

Inzpire Design

Smeepoortstraat 40
3842 EJ Harderwijk

Inzpire Design is een design- en communicatiebureau uit Harderwijk. Je kunt bij hier terecht voor branding, design en reclame & communicatie. Jaap Burgler en Corina Dees zijn creatief, hebben passie voor alles dat opvalt en inspireren je graag.

Uitzendburo Bergwerk
Bergwerk

Smeepoortstraat 18
3841 EJ Harderwijk

Bergwerk is niet zomaar een uitzendbureau. Het team bestaat uit daadkrachtige P&O professionals met tientallen jaren ervaring. Ze zijn zelf ondernemer en zo kijken ze ook naar jouw. Iedereen heeft talenten en die haalt Bergwerk graag naar boven.

Bibliotheek Harderwijk
vestiging Harderwijk

Havendam 56
3841 AA Harderwijk

De bibliotheek is tegenwoordig zo veel meer dan alleen boek-uitleen. Boeken zijn en blijven belangrijk, maar media als cd’s, luisterboeken, e-books en computergames maken de nieuwe bibliotheek compleet.

Winkel ANWB
winkel

Bleek 102
3841 GC Harderwijk

De ANWB winkel in Harderwijk wordt ieder seizoen opnieuw ingericht. Iedere twee weken is er een nieuw themaplein.

Randstad Uitzendbureau

Smeepoortstraat 25
3842 EG Harderwijk

Bij Randstad uitzendbureau realiseren ze zich als geen ander hoe belangrijk werk is voor mensen. Het geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling en heeft invloed op je financiële situatie.

Uitzendbureau Actief Interim

Luttekepoortstraat 57
3841 AX Harderwijk

Actief Interim is al jaren een bekende speler in Harderwijk en kent de markt als geen ander. Vanaf de bekende locatie naast de Action worden veel mensen weer aan een baan geholpen. Ze geloven in een persoonlijke aanpak en regionale focus.

Ruitenbeek Tweewielers
Fietsen Ruitenbeek

Klooster 8
3841 EN Harderwijk

Ruitenbeek Tweewielers is gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands fietsen.

Tempo-Team Uitzendbureau

Smeepoortstraat 26
3843 EG Harderwijk

Tempo Team is een HR dienstverlener met een hart voor jouw organisatie. Ze zijn een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland en zijn sterk betrokken bij zowel de klanten, flexwerkers en eigen mensen.

D-Reizen
Pand

Wolleweverstraat 15
3841 AZ Harderwijk

De reisassistenten staan hier altijd voor je klaar. Zo kun je voor, tijdens en na je vakantie onbezorgd genieten.

VakantieXperts
VakantieXperts Harderwijk

Luttekepoortstraat 23
3841AW Harderwijk

Reisbureau VakantieXperts in Harderwijk heeft een leuk pakket samengestelde vakanties of maakt jouw reis op maat. Ze verkopen reisproducten van vrijwel alle Nederlandse en verschillende buitenlandse reisorganisaties.

Bike Totaal Schraverus
winkel

Hierdenseweg 21
3841 GV Harderwijk

Schraverus Fietsen is al twee generaties een begrip in Harderwijk. Service staat hoog in het vaandel. De werkplaats is ongedwongen en laagdrempelig. In de winkel vind je fietsen van onder andere Gazelle, Batavus en Sparta.

Unique Uitzendbureau
Unique Uitzendbureau Harderwijk

Donkerstraat 3
3841 CA Harderwijk

Bij Unique uitzendbureau zijn ze altijd bezig om de perfecte ‘match’ te maken. Zij vinden persoonlijk contact belangrijk. Uitzendwerk is tenslotte mensenwerk. Ze willen precies weten wie jij bent, wat je graag wilt en waar je goed in bent.

SNS bank

Luttekepoortstraat 9
3841 AW Harderwijk

Bij de SNS Bank kun je terecht voor al je geldzaken. Ze geven persoonlijk advies over sparen, beleggen, lenen of hypotheken. De SNS heeft een geldautomaat in de Smeepoortstraat.

ING

Vuldersbrink 75
3841 AS Harderwijk

Bij het ING kantoor aan de Vuldersbrink kun je terecht voor al je bankzaken. Je kunt hier een afspraak maken met een Hypotheek-, Private Banking-, Personal Banking- en Pensioenadviseur.