Wat zoek je

Sorteer op:

14 resultaten

Foto Harderwijk
Foto Harderwijk

Luttekepoortstraat 26
3841 AX Harderwijk

Bij deze beeldspecialist kun je terecht voor pasfoto’s, een nieuwe camera, accessoires en printservice. Professioneel advies, uitgebreid assortiment en een goede service zijn hun kracht.

KPN Winkel
pui

Donkerstraat 24
3841 CC Harderwijk

Bij de KPN winkel in Harderwijk kun je terecht voor alle vragen over de diensten van KPN, mobiele telefonie, verschillende abonnementen en meer.

Bram Hop Tweewielers
fiets

Molenweg 10
3849 RM Hierden

Bram Hop verhuurt gewone fietsen, elektrische fietsen, mountainbikes, tandems, aanhangfietsen en kidskarren. Een fiets reserveren kan via het online bestelformulier of telefonisch.

Media Telecom Gsm

Luttekepoortstraat 28
3841 AX Harderwijk

Bij Media Telecom GSM verlenen ze ongewoon goede service. Dat zorgt ervoor dat ze tevreden klanten hebben met vertrouwen in de onderneming. U kunt hier ook terecht voor reparaties.

T.T. Electronics

Plantage 16 a
3841 EL Harderwijk

T.T. Elektronics is al 100 jaar het vertrouwde adres voor alle elektronica. Je kunt hier ook terecht voor gitaren, snaren, drumstokken en meer.

T-Mobile

Donkerstraat 34
3841 CD Harderwijk

De T-mobile winkel is er voor advies over welk toestel je moet kiezen en voor het kiezen van het voordeligste abonnement. In de winkel staan medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ame - Computers
winkel

Hondegatstraat 7
3843 CG Harderwijk

Ame Computers is de computerspecialist van gelderland. Je kunt hier terecht voor computers, notebooks en accessoires. Het team van Ame Computers is gespecialiseerd in reparaties en komt zonodig bij je thuis langs.

HoutenDierShop
Houtendierenshop

Donkerstraat 21
Harderwijk

Houtendiershop is de specialist in het leukste houten speelgoed en de mooiste knuffels.

Ruitenbeek Tweewielers
Fietsen Ruitenbeek

Klooster 8
3841 EN Harderwijk

Ruitenbeek Tweewielers is gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands fietsen.

Bike Totaal Schraverus
winkel

Hierdenseweg 21
3841 GV Harderwijk

Schraverus Fietsen is al twee generaties een begrip in Harderwijk. Service staat hoog in het vaandel. De werkplaats is ongedwongen en laagdrempelig. In de winkel vind je fietsen van onder andere Gazelle, Batavus en Sparta.

Merjenburgh Fotografie

Keizerstraat 21
3841 AD Harderwijk

Merjenburgh is specialist in het vastleggen van unieke momenten. De fotostudio ligt naast het stadhuis, wat het de ideale locatie maakt voor pasfoto’s.

Bang en Olufsen
b & o

Hondegatstraat 8
3844 CG Harderwijk

Hier vindt je de nieuwste high-end televisies, geluidssystemen, luidsprekers en meer. In de showroom adviseren ze over de diverse mogelijkheden van audio en video. Als de keuze is gemaakt wordt er een totaal pakket geleverd van installatie en reparatie.

Expert Harderwijk
pui

Donkerstraat 20
3841 CC Harderwijk

Expert is een speciaalzaak in home-elektronica. De winkel in Harderwijk staat volledig in het teken van klantvriendelijkheid. De wasmachine is ineens stuk? En je hebt geen expert in huis? Expert heeft een oplossing.

Vodafone
Vodafone

Donkerstraat 58
3841 CB Harderwijk

Vodafone is internationaal marktleider in de wereld van de telefonie. Met 404 miljoen klanten wereldwijd willen ze de beste dienstverlening geven en staan hier ook bekend om.