Shop juist nu Local! - Van mooie mode tot fijne versproducten

Winkelen doe je gewoon in Harderwijk

In deze heftige tijden moeten we elkaar helpen. Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden. Restaurants zijn inmiddels gesloten. Gelukkig zien we dat de winkels weer opengaan, maar massaal winkelen is er voorlopig niet bij. Heeft u iets nodig? Dan is in de winkel kopen mogelijk, maar ook online is het grootste deel van deze winkels 24/7 te bereiken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle winkels in de binnenstad die een website en/of een webshop hebben. Niet iedere ondernemers kiest voor een webshop maar nodigt klanten uit voor een uur private shopping, heeft een bezorgservice en stuurt bestellingen juist toe.

Door juist nu deze locale ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen kunnen we ze ook na deze crisis weer persoonlijk in hun winkel bezoeken. Dat willen we toch allemaal?

Natuurlijk wel met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. 

Sommige winkeliers passen hun openingstijden aan, dus check, voordat je de stad in gaat even de actuele stand van zaken.  

 

Kleding & Schoenen

Op zoek naar een nieuwe outfit? Gekleed of juist casual? Een jurkje of een maatpak voor een speciale gelegenheid? Een nieuwe favoriete jeans? Mooie bijpassende schoenen? Je vindt het in de binnenstad van Harderwijk.

Huis & Interieur

Van een compleet nieuwe inrichting inclusief stijladvies, een nieuwe uitzet voor je keuken tot een leuk cadeau voor een jarige vriendin. In één van de gezellige winkels in de binnenstad van Harderwijk vind je wat je zoekt.

Food & Specialiteiten

Aandacht voor eerlijke, mooie producten. Streekproducten, vers bereid of misschien speciaal voor jou van ver gehaald. Vaak zijn dit traditionele familiebedrijven met verhalen die ver terug gaan. 

De Salon

De Salon

© Centrum management

Uiterlijk en Verzorging

Ben je op zoek naar dat lekkere parfum of wordt het tijd voor een nieuwe coupe. In Harderwijk vind je een groot aanbod. Van luxe parfumeriezaken tot trendy kapsalons.

 

culinair bord

culinair bord

© Han van Zadelhoff - Het verhaal van de stad

Dineren

Mis je het eten bij je lievelingsrestaurant ook zo? Misschien bezorgen ze in deze tijd jouw favoriete gerecht wel thuis?

Nu shop je online, straks begroeten we je graag weer in onze winkels

Juist in deze heftige periode helpen we onze ondernemers

Shoppen & Parkeren in Harderwijk