Shop juist nu Local! - Van mooie mode tot fijne versproducten

In deze heftige periode is het belangrijker dan ooit om lokaal shoppen en dat is geen straf!
Want het is heerlijk winkelen in Harderwijk. De binnenstad kent een goed en gevarieerd winkelaanbod. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet. Maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen. Pareltjes van winkels waar je wat anders vindt dan dertien-in-een-dozijn. 'Local heroes' als leuke boetieks, mooie (vers)speciaalzaken en vernieuwende interieurwinkels. 

En goed nieuws! In december zijn de winkels maar liefst 3 zondagen geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. Daarnaast zijn de supermarkten, de bouwmarkten en de woonwinkels elke zondagmiddag geopend.

Dus kom ook op zondag naar Harderwijk. Door de ruimere openingstijden heb je de mogelijkheid om zelf een rustig moment te kiezen.

Kleding & Schoenen

Op zoek naar een nieuwe outfit? Gekleed of juist casual? Een jurkje of een maatpak voor een speciale gelegenheid? Een nieuwe favoriete jeans? Mooie bijpassende schoenen? Je vindt het in de binnenstad van Harderwijk.

Huis & Interieur

Van een compleet nieuwe inrichting inclusief stijladvies, een nieuwe uitzet voor je keuken tot een leuk cadeau voor een jarige vriendin. In één van de gezellige winkels in de binnenstad van Harderwijk vind je wat je zoekt.

Food & Specialiteiten

Aandacht voor eerlijke, mooie producten. Streekproducten, vers bereid of misschien speciaal voor jou van ver gehaald. Vaak zijn dit traditionele familiebedrijven met verhalen die ver terug gaan. 

De Salon

De Salon

© Centrum management

Uiterlijk en Verzorging

Ben je op zoek naar dat lekkere parfum of wordt het tijd voor een nieuwe coupe. In Harderwijk vind je een groot aanbod. Van luxe parfumeriezaken tot trendy kapsalons.

 

culinair bord

culinair bord

© Han van Zadelhoff - Het verhaal van de stad

Dineren

Genieten van je lievelingsrestaurant of iets lekkers bestellen voor thuis? 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe tas of een lekkere fles wijn. Het aanbod is ongekend!

Jacqueline Timmer, inwoonster

Shoppen & Parkeren in Harderwijk