Even voorstellen..

Even voorstellen.. - nieuwe coördinator Verhaal van de Stad

De afgelopen jaren was Laura van der Linde coördinator Verhaal van de Stad. Die taak heeft ze met enthousiasme vervuld en het bestuur is haar zeer dankbaar voor haar inzet de afgelopen jaren. Ze was er vanaf het begin bij en heeft er voor gezorgd dat we staan waar we nu staan.

Sinds 1 maart heeft Heerlijk Harderwijk nieuw bloed in huis. Inge van Assen heeft de taak als coördinator van Laura van der Linde overgenomen. Inge is een gepassioneerd en gedreven Harderwijkse en woont al jaren in de binnenstad. Ze heeft een breed netwerk en haar achtergrond ligt in sales- en marketingactiviteiten in de hotelbranche. Inge vertelt enthousiast:

“Na mijn eerste weken heb ik wel in de gaten dat morgen waarschijnlijk de drukste dag van de week wordt. Ik sta te popelen om onze heerlijke stad te vertegenwoordigen.” 

Inge wordt ondersteund door Mariella Glastra en Irina Faber. Mariella richt zich vooral op online Heerlijk Harderwijk en verzorgt teksten voor media-uitingen. Irina werkt bij Gemeente Harderwijk en ondersteunt stichting Verhaal van de Stad in de koppeling met de gemeente als het gaat om toeristische en economische facetten.