Hotels - Langer in Hanzestad Harderwijk verblijven, kies voor de luxe van een hotel en geniet van het heerlijke ontbijt

Wat zoek je

Sorteer op:

6 resultaten

Kasteel de Essenburgh
Kasteel de Esssenburgh

Zuiderzeestraatweg 199
3849 AE Hierden

Bij Kasteel de Essenburgh kun je heerlijk wandelen in de rustieke Engelse landschapstuin. In het stijlvolle kasteel zelf, waar je geniet van een hapje en een drankje, beleef je de eeuwenoude traditie en sfeer. Een prachtig plekje.

Hotel Marktzicht
Hotel Marktzicht

Markt 8
3841 CE Harderwijk

Hotel Marktzicht is een kleinschalig hotel met 34 comfortabele kamers. Je loopt vanuit het hotel zo het marktplein op. Hier vind je winkels, restaurants en gezellige bars. Het is de ideale uitvalsbasis voor een citytrip.

Van der Valk Hotel Harderwijk
Van der Valk Hotel Harderwijk

Leuvenumseweg 7
3847 LA Harderwijk

Direct langs de knooppuntenfietsroute, aan de rand van de bossen van de Veluwe, ligt Van der Valk Hotel Harderwijk. Het hotel beschikt over 90 hotelkamers, een sfeervol restaurant, een gezellige bar, fietsverhuurmogelijkheden en vergaderfaciliteiten.

Best Western Hotel Baars
pui

Smeepoortstraat 52
3841 EJ Harderwijk

4-Sterren Best Western Hotel Baars is al sinds 1975 een familiehotel. Het hotel beschikt over 60 comfortabele kamers. In de café-brasserie kun je genieten van een drankje, lunch of á la carte diner. In de zomer heeft het hotel een terras.

Hotel - Pasta - Pizza & Winebar Bella Ciao
Bella Ciao

Strandboulevard West 2
3841 CS Harderwijk

Welkom bij hotel, pasta, pizza & winebar Bella Ciao!

Monopole
mono

Buiten de Bruggepoort 3
3841 CT Harderwijk

Drie sterren hotel Monopole is gelegen aan het einde van de boulevard. Dit vriendelijke familiehotel heeft 21 kamers, een restaurant en gezellig terras met uitzicht op het Wolderwijd en het Strandeiland.