Ga naar inhoud

Wellness arrangement


Hotel Baars ligt midden in het centrum van Harderwijk en biedt je een geweldig Wellness arrangement aan. Je overnacht twee nachten in Hotel Baars en dus mag je ook twee keer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Hotel Baars ligt midden in het centrum van Harderwijk en biedt je een geweldig Wellness arrangement aan. Je overnacht twee nachten in Hotel Baars en dus mag je ook twee keer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Je geniet op de dag van aankomst van een overheerlijk 3-gangen menu met vis of vlees in het hotel en uiteraard mag het flesje huiswijn op de kamer niet ontbreken. Je ontvangt een dagentree per persoon voor Wellness Resort de Zwaluwhoeve dus ga je meteen op de eerste dag in de relax stand of juist liever op de dag van vertrek zodat je heerlijk ontspannen en uitgerust thuis komt?

Even de voordelen op een rij:

  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x dagentree per persoon voor Wellness Resort de Zwaluwhoeve
  • op de dag van aankomst een 3-gangen menu met vis/vlees keuze bij het hoofdgerecht
  • een flesje huiswijn op de kamer

Prijs:  € 125,- per persoon.

Kijk voor meer info en voorwaarden op onze website.

Dit ga je doen

1 Hotel Baars

4-Sterren Best Western Hotel Baars is al sinds 1975 een familiehotel. Het hotel beschikt over 60 comfortabele kamers. In de café-brasserie kun je genieten van een drankje, lunch of á la carte diner. In de zomer heeft het hotel een terras.

2 Wellness Resort de Zwaluwhoeve

Sauna & Wellnessresort De Zwaluwhoeve, gelegen midden in de mooie Veluwse natuur, is onlangs geheel vernieuwd. De verschillende sauna's, baden en het culinaire aanbod bieden maximaal rust, ruimte en comfort. Dat is pas genieten!