Is mijn favoriete winkel geopend? - Of biedt hij zijn diensten op een andere manier aan.

Momenteel zijn niet alle winkels in de stad geopend volgens de reguliere openingstijden. Ook zijn er winkels die niet geopend zijn maar hun diensten op een ander manier aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld, een haal en breng service of gratis bezorging. In onderstaand overzicht vind je per winkel hoe ze jou, ook juist in deze lastige tijd graag van dienst zijn!

Wat zoek je

Sorteer op:

28 resultaten

Bakkerij Wegerif
Wegerif Harderwijk

Smeepoortstraat 38
3841 EJ Harderwijk

Bakkerij Wegerif bestaat al ruim 155 jaar. In deze kleine onderneming werken ze met traditionele recepten waar sommige strikt geheim van zijn. In de bakkerij wordt nog gewerkt met een speciale vloeren oven om de lekkerste bakkersproducten te bereiden.

Restaurant en Viswinkel Johannes
familie kok

Strandboulevard Oost 8
3841 AB Harderwijk

Geniet van de lekkerste vis in het sfeervolle jaren ‘30 restaurant Johannes. Op een heerlijke plek langs de boulevard in Harderwijk vindt u ons gezellige restaurant waar u elke dag de meest smaakvolle vis-én vleesgerechten eet.

Egbert van der Vegt
ev

Smeepoortstraat 19
3841 EG Harderwijk

Egbert van der Vegt is wijnspecialist. Al 90 jaar staan ze garant voor lekker eten en drinken. Naast wijnen kunt u hier terecht voor binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, olijven, salades en overige delicatessen. Als dat geen smullen wordt!

Sjemen Evangelische Boekhandel
Sjemen Evangelische Boekhandel Harderwijk

Smeepoortstraat 15
3841 EG Harderwijk

Sjemen Evangelische Boekhandel heeft een bijzonder assortiment met meer dan 1000 verschillende wenskaarten met en zonder tekst, unieke cadeauartikelen en uiteraard allerlei soorten boeken van peuterbijbel tot spannende thriller.

De Luxe Gouden Naald
ondernemer

Korte Kerkstraat 2
Harderwijk

Bij de Gouden Naald staan ze voor je klaar om kleding te vermaken of te repareren. Ze kunnen je hele kledingcollectie een paar maten kleiner maken of aanpassen. Ook voor kleine reparaties als het vervangen van een rits kun je terecht bij de Gouden Naald.

Luxe Bakkerij van Dongen
Bakkerij van Dongen

Vuldersbrink 1
3841 AS Harderwijk

Van Dongen kwam vanuit Brabant in 1956 naar Nunspeet waar hij zijn eerste bakkerij opende. In de oven met stenen vloer bakte hij bijna 100 broden tegelijk.

Bakkerij van Laar
brood

Bruggestraat 43
3841 CM Harderwijk

Bakkerij van Laar bestaat al meer dan 60 jaar. Het is nog een ouderwetse brood- en banket bakkerij. Gespecialiseerd in seizoensproducten zoals mooie chocolade paaseieren of een groot assortiment marsepein voor Sinterklaas.

Het Melkhuisje
Het Melkhuisje Harderwijk

Hoogstraat 42
3841 BS Harderwijk

’t Melkhuisje heeft de lekkerste boerenproducten van Harderwijk. In deze kleine, bijzondere winkel aan de Hoogstraat vind je veel biologische of op kleine schaal geproduceerde producten. Eigenaresse Dicky adviseert je graag.

Gilde Slagerij uit de Bosch
slager

Vischmarkt 40
3841 BE Harderwijk

Ambachtelijke Slagerij uit de Bosch is het adres voor een ongekende selectie producten om van te genieten. Bij slagerij uit de Bosch kun je ook terecht voor salades, grillspecialiteiten en dagverse maaltijden uit eigen keuken.

Museum Winkel
pui

Donkerstraat 4
3841 CC Harderwijk

In de museumwinkel van het Stadsmuseum kun je recht voor boeken, kaarten en Harderwijker producten

Ambachtelijke Slagerij Van de Beek
foto winkel

Grote Poortstraat 41
3841 AK Harderwijk

Slagerij van de Beek is er voor je dagelijkse stukje vlees, maar ook voor de complete straatbarbeque. Aan de rand van het winkelcentrum vind je in de slagerij een ruim assortiment met vele kwaliteitsproducten.

Wijncirkel
interieur

Schoenmakerstraat 15
3841 BB Harderwijk

De Wijncirkel is een mooi ingerichte wijnwinkel met meer dan alleen wijn. Je kunt hier ook heerlijke tapenade en andere lekkernijen halen. Er staan regelmatig mooie flessen wijn open om te proeven in de winkel.

Leariek-Lederzaak tassen & koffers
Leariek / Lederzaak.nl

Donkerstraat 22
3841 CC Harderwijk

Ga jij binnenkort op vakantie en ben je op zoek naar een koffer? Of heb jij net nieuwe kleding geshopt en ben je op zoek naar een mooie tas of accessoires om jouw outfit compleet te maken? Stap eens binnen bij de Lederzaak!

Tiramisu
breed

Hondegatstraat 14
3841 CG Harderwijk

Tiramisu heeft meer dan alleen koffie. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van vele espressomachines. In de winkel heb je keuze uit meer dan 60 soorten koffiebonen en gemalen.

Slagerij Beert Karssen
beert

Bruggestraat 17
3841 CM Harderwijk

Slagerij Karssen bestaat al sinds 1929. De ambacht en kwaliteit in vlees wordt voortgezet door Beert. Hij werkt met mooie, smaakvolle en eerlijke producten.

Ratatouille CuliWinkel
Assortiment

Vischmarkt 4
3841 BG Harderwijk

Food, Wines & Gifts Alles wat leuk, lekker, mooi, grappig, leerzaam, handig ofwel culinair vernieuwend is komt hier samen!

HoutenDierShop
Houtendierenshop

Donkerstraat 21
Harderwijk

Houtendiershop is de specialist in het leukste houten speelgoed en de mooiste knuffels.

Atelier Geertje de De Roo
garen

Grote Oosterwijck 22 a
3841 BT Harderwijk

De gezellige winkel van Geertje de Roo ademt nostalgie. Je kunt hier terecht voor kledingreparaties en –veranderingen, maatkleding en een ruim assortiment aan fournituren en stoffen.

Zuivelhoeve
winkel

Wolleweverstraat 16
3841 AZ Harderwijk

De Zuivelhoeve brengt een stukje Twente naar Harderwijk. De winkel heeft een uitgebreid assortiment kazen, noten, olijven, brood, worst en nog veel meer...Probeer ook eens de Harderwijker dip! Het belangrijkste? De producten moeten "onmeunig lekker" zijn.

The Butler Wine & Spirits
pand

Luttekepoortstraat 40
3841 AX Harderwijk

The Butler Wine & Spirits is er voor al je wijnen, whiskeys en andere distillaten. Het assortiment is uniek met veel onbekende wijnhuizen en distilleerderijen. In de winkel heb je keuze uit meer dan 300 soorten wijn en 250 soorten whiskey.

Palingrokerij & Vishandel Dries van den Berg
paling

Stephensonstraat 2
3846 AK HARDERWIJK

Dagvers gerookte paling, Jazeker het is nog verkrijgbaar in Harderwijk! Dagelijks kunt u in onze palingrokerij & vishandel terecht voor die ouderwets lekkere kwaliteit gerookte paling.

Ouderwetse Bakkerij
winkel

Kleine Marktstraat 1
3841 BD Harderwijk

De Ouderwetse Bakkerij in Harderwijk is echt oud, maar liefst 175 jaar, en is hofleverancier. De winkel is sfeervol ingericht en straalt heerlijke nostalgie uit. Je vind hier een van specialiteiten van Harderwijk, namelijk de Zeebeer.

Bakkerij Bart
brood

Markt 20
3841 CE Harderwijk

Bakker Bart werkt dagelijks met vers deeg en verse broodproducten. Je haalt hier heerlijke broodproducten voor thuis, maar kunt ook lunchen in de winkel. In de vitrines liggen lekkere broden, verse en warme snacks of laat je eigen broodje samenstellen.