Heerlijk genieten in een restaurant of café - Dineren, lunchen of stappen

Op zoek naar een gezellig café of een smaakvol restaurant? Heerlijk tafelen doe je in Harderwijk! Kies bijvoorbeeld voor een restaurant op de pittoreske Vischmarkt, hèt culinaire plein van Harderwijk. Ook op de Markt en aan de Boulevard vind je restaurants die veel aandacht besteden aan de kaart, de ambiance, de bediening en natuurlijk de smaak van de gerechten. En wie even doorzoekt, vindt op verschillende andere plekjes in Harderwijk en Hierden gezellige eetgelegenheden waar je heerlijk kunt tafelen. Bijna alle smaken maar ook in alle prijsklassen. Gezellig met een grote groep of romantisch met zijn tweetjes. 

Terrasje pakken of gezellig stappen

Liever alleen een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij? Dat kan natuurlijk ook. In de zomer is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrassen in de Harderwijker binnenstad. En heb je zin om het laat te maken? Ook dan ben je in Harderwijk aan het juiste adres. Het is heerlijk stappen in deze oergezellige stad!

Bekijk hieronder overzicht van cafés en restaurants. Voor een diner, lunch of avondje stappen. Jij mag het zeggen. Je bent overal van harte welkom. Moeilijk kiezen? Gewoon een keer terugkomen!

monopole

Dineren

Heerlijk tafelen in Harderwijk! Nieuwsgierig? Maak hier kennis met het ongekende aanbod. 

Bluesroute terras Harderwijk

Lunch, koffie, terrasje pakken

Een dagje Harderwijk is niet compleet zonder koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch. Natuurlijk op een terras.

Heerlijk stappen

In Harderwijk kun je prima terecht voor een heerlijk avondje stappen. Maak hier alvast kennis met de leukste uitgaansgelegenheden.