UITkalender Heerlijk Harderwijk Winterstad

Tijdens de wintermaanden staat Heerlijk Harderwijk bol van de activiteiten en evenementen. Of je nu houdt van ontspanning en vermaak of van shoppen en cultuur? De stad staat bol van de activitieten. Er is van alles te doen in Heerlijk Harderwijk Winterstad.

 

Wat zoek je

10 resultaten

Feestmaandrit

donderdag 13 december

Op 13 december vindt de laatste puzzelrit van dit jaar plaats. De rit staat in het teken van de decembermaand.

Schoolschaatsen

t/m 21 december

Het is een unicum, maar in Harderwijk zo onderhand gewoonte voor alle basisschoolleerlingen; 3 weken schoolschaatsen!

Harderwijk op IJs - Markt

t/m 5 januari 2019

Ook dit jaar kun je weer genieten van schaatsplezier op de Markt in Harderwijk. Van 29 november tot en met 5 januari 2019 ligt de ijsbaan weer in het centrum van de stad.

Kids Disco on Ice voor 12+

14 december, 21 december en nog 2 dagen

Wat een sfeer tijdens Disco on Ice! De volume zetten we net een tandje harder, de beat iets pittiger en jij bepaalt de muziek.

KIDS DISCO ON ICE voor 8+

14 december, 21 december en nog 2 dagen

Het KIDS Disco on Ice voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar oud is elk jaar een waar succes. Van het speciaal gereserveerde tijdsblok, waarin ook de jongste jeugd dansend de ijsvloer over gaat, wordt gretig gebruik gemaakt.

Heilige Boontjes - Mess Harderwijk

15 en 16 december

Heilige Boontjes is een alternatief winterfestival in en rond MESS, het clubhuis van Stichting Underground Harderwijk en creatieve broedplaats in wording.

Gratis Peuterschaatsen - Markt

15 december, 22 december en nog 2 dagen

Elke zaterdagochtend tussen 11.00 en 12.30 uur is het gratis peuterschaatsen op de ijsbaan. Peuterschaatsen is al jaren een daverend succes.

Schaatslessen op de ijsbaan

15 december, 22 december en nog 2 dagen

Nooit leren schaatsen of ben je juist op zoek naar de fijne kneepjes en de juiste tips op gebied van schaatsen? Doe dan mee met de gratis schaatslessen op het ijs van Harderwijk op IJs.

December Koopzondagen

16 december, 23 december en 30 december

In december zijn de winkels in de gezellige binnenstad elke zondag geopend tussen 12.00 en 17.00 uur. De straten en etalages in de stad zijn in december extra mooi versierd.

Donkere dagen festival

zaterdag 19 januari 2019

Donkere Dagen Festival De eerste drie edities van het Donkere Dagen Festival waren een groot succes. Reden genoeg voor weer een vervolg!