Parkeermogelijkheden in en rondom de stad

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Harderwijk? Een dagje weg of een meerdaagse vakantie? Met een centrale ligging is Harderwijk uitstekend bereikbaar met de auto via de A28. De stad beschikt daarnaast over vele parkeervoorzieningen. Verschillende parkeerplaatsen en parkeergarage vind je in en rondom het centrum van Harderwijk, waarvan Houtwal Garage de grootste en bekendste is. Pluspunt: hier kun je de hele week de eerste 2 uur gratis parkeren. 

Onderstaand vind je een overzicht van alle parkeermogelijkheden in en rondom Harderwijk. Laat je de auto liever thuis staan? Geen probleem. Harderwijk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan je bezoek!

 

Er wordt op dit moment nog steeds gewerkt aan het Waterfront Harderwijk. Hierdoor verandert de parkeersituatie nog steeds. Via onderstaande link vind je de meest actuele parkeersituatie.

https://geo.harderwijk.nl/geoinformatie/hwk_118_parkeerplaatsen_bezoekers.html

 

 

Wat zoek je

Sorteer op:

11 resultaten

Parkeren Selhorstweg (P13)

Selhorstweg 1
3844 Harderwijk

Tarieven: (vooraf betalen) 1e uur: € 1,70 Minimum inworp: € 0,80 Opvolgende uren: € 1,70 Maximum parkeerduur 3 uur

Parkeren Houtwal (P14) (twee uur gratis)

Vitringasingel 71
3841 ET Harderwijk

Deze parkeerplaats is in 2013 officieel geopend. De Houtwal Garage biedt ruimte aan 450 auto's. Er zijn 9 invalidenparkeerplaatsen en 6 vrouwvriendelijke parkeerplaatsen. Je parkeert hier de hele week, de eerste twee uur GRATIS!

Parkeren Boulevard (P4 t/m P8)

Strandboulevard Oost 0
3841 AB Harderwijk

De Boulevard is niet meer beschikbaar als parkeerplaats voor passanten en bezoekers aan het Dolfinarium.

Parkeren Kerkplein (P20)

Kerkplein 0
3844 Harderwijk

Kerkplein is uitsluitend kort parkeren op bepaalde tijden. Buiten de uren dat er betaald dient te worden is parkeren niet mogelijk. Alleen vergunninghouders kunnen er dan parkeren.

Parkeren Vitringasingel (P16)

Vitringasingel 20
3841 ET Harderwijk

Voor een snelle boodschap sta je prima geparkeerd aan de Vitringasingel. Je moet vooraf betalen bij een parkeerautomaat. Vanaf hier ben je binnen twee minuten in de binnenstad.

Parkeren Kloosterplein (P17)

Kloosterplein 4
3841 EN Harderwijk

Dichter bij de stad kun je niet parkeren. Dankzij de slagboom kun je achteraf betalen en je mag hier onbeperkt staan. Er is één uitzonderen: op zaterdagochtend wordt hier de markt gehouden. Parkeren is dan verboden.

Parkeren Vuldersbrink (P11)

Waltorenstraat 3
3841 KN Harderwijk

Parkeergarage in de binnenstad van Harderwijk vlakbij een grote supermarkt.

Parkeren Westeinde (P19) (twee uur gratis)

Kruithuis 0
3844 Harderwijk

Van maandag tot en met zaterdag de eerste twee uur gratis parkeren op het parkeerterrein Westeinde. Zondag parkeer je gratis op parkeerterrein Westeinde.

Parkeren Waltorenstraat (P10)

Waltorenstraat 1
3841 KN Harderwijk

U kunt op de Waltorenstraat enkel kort parkeren. Er zijn circa 10 beschikbare plaatsen. Het andere deel is bestemd voor vergunninghouders.

Parkeren Smeepoortstraat (P12)

Smeepoortstraat 1
3841 EG Harderwijk

Parkeerplaats langs de weg, op korte afstand van horeca en winkels Smeepoortstraat