Ga naar inhoud

Parkeermogelijkheden in en rondom de stad

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Harderwijk? Een dagje weg of een meerdaagse vakantie? Met een centrale ligging is Harderwijk uitstekend bereikbaar met de auto via de A28. De stad beschikt daarnaast over vele parkeervoorzieningen. Verschillende parkeerplaatsen en parkeergarage vind je in en rondom het centrum van Harderwijk, waarvan Houtwal Garage de grootste en bekendste is.

Pluspunt: je parkeert op een groot aantal parkeerplaatsen in de stad de eerste twee uur gratis, te weten:  Kloosterplein, Selhorstweg, Parkeergarage Vuldersbrink, Westeinde en de Houtwalgarage. 

Op alle parkeerplaatsen rondom de binnenstad moeten worden betaald van maandag tot en met zondag van 08.00 - 21.00 uur. Er geldt overal hetzelfde parkeertarief van € 2,00 per uur met een maximum dagtarief van € 9,00. 

Onderstaand vind je een overzicht van alle parkeermogelijkheden in en rondom Harderwijk. Laat je de auto liever thuis staan? Geen probleem. Harderwijk is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan je bezoek!

Er wordt op dit moment nog steeds gewerkt aan het Waterfront Harderwijk. Hierdoor verandert de parkeersituatie nog steeds. Via onderstaande link vind je de meest actuele parkeersituatie.

https://geo.harderwijk.nl/geoinformatie/hwk_118_parkeerplaatsen_bezoekers.html

 

 

Wat zoek je

11 resultaten