Ga naar inhoud

Harderwijk volgens Anja - Heerlijk Harderwijk, Heerlijk Wonen!

Wat moet je beginnen als je geliefde in Harderwijk woont en zelf woon je in de Randstad met een eigen zaak? Dan kan je alleen maar uit liefde je geboorteplaats verlaten.


Vier jaar geleden leerde ik mijn man kennen en er was gelijk een klik tussen ons. Wat nu als we echt verder gingen met elkaar, waar zouden we dan gaan wonen? Nou dat heeft mijn man heel handig aangepakt. Hij heeft mij eerst mee genomen naar de zandverstuiving en het bos, daarna een drankje in de binnenstad op het plein en toen nog een wandeling langs het water en de vele strandjes. Diep in mijn hart was ik gelijk om, je zou hier maar wonen!!! Alles waar een mens zo van kan genieten binnen handbereik. Daar komt bij dat de mensen hier zo vriendelijk zijn. Zou dat komen door dat heerlijke vakantiegevoel als je in Harderwijk bent?

Na 3,5 jaar hebben ik en mijn kinderen de stap gewaagd om naar Harderwijk te verhuizen. We hebben met elkaar een prachtig huis gekocht met uitzicht op het Veluwemeer. Iedere morgen als ik de gordijnen opensla, voel ik mij intens gelukkig als ik het adembenemende uitzicht zie. Elke dag is weer anders: in de zomer varen de bootjes langs en in de winter zie je de verstilde schoonheid van sneeuw en ijs. Kortom, Harderwijk is een stad om verliefd op te worden.

Heerlijk Harderwijk!

Anja Spaan-Schut