Heerlijk genieten in een restaurant of café - Dineren, lunchen of stappen

Op zoek naar een gezellig café of een sfeervol restaurant? Voor heerlijk tafelen kom je ook naar Harderwijk! Kies bijvoorbeeld voor één van de Sterrenrestaurants op de pittoreske Vischmarkt, hét culinaire plein van Harderwijk. Maar ook op de Markt af aan de Boulevard vind je restaurants die veel aandacht besteden aan de kaart, de ambiance, de bediening en natuurlijk de smaak van de gerechten. Het culinaire aanbod is ongekend. Geniet gezellig met vrienden of familie of kies voor een romantisch diner met zijn tweeën.

Terrasje pakken of gezellig stappen

Liever alleen een goede kop koffie of thee met iets lekkers erbij? Dat kan natuurlijk ook. In de zomer is het heerlijk vertoeven op één van de vele terrassen in de Harderwijker binnenstad. En heb je zin om het laat te maken? Ook dan ben je in Harderwijk aan het juiste adres. Het is heerlijk stappen in deze oergezellige stad!

Bekijk het complete overzicht van cafés en restaurants. Voor een diner, lunch of avondje stappen. Jij mag het zeggen. Je bent overal van harte welkom. Moeilijk kiezen? Gewoon een keer terug komen!

monopole

Dineren

Heerlijk tafelen in Harderwijk! Nieuwsgierig? Maak hier kennis met het ongekende aanbod. 

Bluesroute terras Harderwijk

Lunch, koffie, terrasje pakken

Een dagje Harderwijk is niet compleet zonder koffie met iets lekkers of een smakelijke lunch. Bij mooi weer natuurlijk op een gezellig terras.

Heerlijk stappen

In Harderwijk kun je prima terecht voor een heerlijk avondje stappen. Maak hier alvast kennis met de leukste uitgaansgelegenheden.