Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Westerborkpad wandelingen

Waar

Ermelo

Wanneer

t/m 4 april

Contact

Adres:
Molenaarsplein 24
Ermelo
Plan je route
Westerborkpad Nijkerk Harderwijk

Het wandelpad loopt vanaf de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam (met een proloog vanaf Amsterdam CS) tot Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. Het pad is in totaal 342 km lang en verdeeld in 56 trajecten, bereikbaar per openbaar vervoer.

In het kader van het herdenken en vieren van 75 jaar vrijheid worden in maart en april 2020 de trajecten van het Westerborkpad van Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk onder begeleiding van lokale gidsen aangeboden.

Je kunt kiezen voor de korte routes van 7 km of voor de langere routes van 15 km. 

 

 

 

Wanneer

  • Bij het Toeristisch Informatie Punt op de Markt in Harderwijk is een folder met alle gegevens verkrijgbaar. Vanaf 10:00 uur is er op de vertrekpunten in Nijkerk en Ermelo koffie en de mogelijkheid tot het bezichtigen van de exposities. De vertrekplaatsen van de diverse wandelroutes zijn: Maandag 16 maart en Donderdag 19 maart vanaf Museum Nijkerk, Venestraat 16 in Nijkerk. Dinsdag 17 maart en Vrijdag 20 maart: vanaf Rustpunt Philadelphia Zorg, driesprong Nijkerkerstraat Oldenallerallee Waterweg (koffie verkrijgbaar bij Rustpunt Philadelphia Zorg). in Putten. Maandag 23 maart en Donderdag 26 maart vanaf NS Station in Putten (geen koffie verkrijgbaar). Dinsdag 24 en Vrijdag 27 maart vanaf Museum Het Pakhuis, Molenaarsplein 24 in Ermelo. Er zijn 2 wandelroutes van ongeveer 15 kilometer. Deze routes starten om 10:00 uur. Zaterdag 28 maart vanaf Museum Nijkerk, Venestraat 16 in Nijkerk. Vanaf 9:00 uur is er de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken en de expositie te bezichtigen. Zaterdag 4 april vanaf NS Station Putten (geen koffie verkrijgbaar). Je kunt kiezen voor deelname aan één of meerdere wandelroutes. De start- en eindpunten zijn zo gekozen dat deze met openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. De deelname is gratis. Lunch en drinken zijn niet inbegrepen. Aanmelden kan via: info@pakhuisermelo.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, datum en wandelroute.

Locatie