Logo & Huisstijl Heerlijk Harderwijk

Per 2 januari 2016 heeft Stichting Verhaal van de Stad het gebruik van het ‘Heerlijk Harderwijk’- logo vrijgegeven. We hopen dat zoveel mogelijk Harderwijkse bedrijven, stichtingen en evenementen het logo zullen gebruiken. Op deze manier willen we gezamenlijk al het bijzonders dat onze stad te bieden heeft op een herkenbare manier onder de aandacht brengen.

Aan het gebruik van het logo zijn echter een aantal spelregels verbonden; deze worden in onderstaande handleiding (pdf) beschreven:
Handleiding in het gebruik van het logo ’Heerlijk Harderwijk’

Aanmelden als gebruiker
Je moet je als gebruiker van het logo aanmelden bij Marketing Verhaal van de Stad door een e-mail met je contactgegevens en reden van gebruik te sturen naar:
marketing@heerlijkharderwijk.nl

Niet toegestaan
Het logo mag niet gebruikt worden door derden op producten of uitingen die bestemd zijn voor de verkoop, zoals mokken, T-shirts en pennen. Indien je deze producten wel wil, kan Stichting Verhaal van de Stad die leveren.

Heeft u toch nog vragen?
Wanneer je vragen hebt over het gebruik van het logo, neem dan contact op met het secretariaat van Marketing Verhaal van de Stad via mail marketing@heerlijkharderwijk.nl.